Ο Χώρος της Gallery

Η γκαλερί, βρίσκεται στον 2ο όροφο και έχει έκταση 400m2. Ο χώρος είναι ελεύθερος από κολώνες και άλλα εμπόδια και μπορεί να χωριστεί σε μικρότερα μέρη για τις ανάγκες της έκθεσης, κατόπιν υποδείξεως και σχεδίων.

H αίθουσα έχει σχεδιαστεί με κάθε προσοχή, λαμβάνοντας υπόψιν κάθε ανάγκη των επισκεπτών, και είναι προσβάσιμη σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

Όλες οι αίθουσες του Dakota Events-Restaurant, έχουν σχεδιαστεί με στόχο την άνεση, και την ασφάλεια όλων των ατόμων.

Υπάρχει σύστημα κλιματισμού και εξαερισμού, άπλετο φυσικό φως αλλά και τεχνητός φωτισμός.

Η γκαλερί διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές για κάθε εκδήλωση, όπως ασανσέρ, ράμπες πρόσβασης, άνετες τουαλέτες για άτομα που χρήζουν βοήθειας και αρκετούς βοηθητικούς χώρους.

Η γκαλερί προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση στο internet.

Υπάρχει επίσης πρόβλεψη για καπνιστές, σε εξωτερικό χώρο.

Είμαστε στην διάθεσή σας για πληροφορίες και παρουσίαση του χώρου. Θα χαρούμε να διοργανώσουμε την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, όπως:

  • Εκθέσεις ζωγραφικής και γλυπτικής 
  • Εκθέσεις φωτογραφίας 
  • Θεατρικές παραστάσεις
  • Παρουσιάσεις βιβλίων
  • Εκθέσεις κόμικ και collage
  • Eκθέσεις αντικειμένων και άλλα.

Για διαθεσιμότητα και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε με την Γκαλερί στο τηλέφωνο (+30 6955-693.001)

Πως θα φθάσετε στην Γκαλερί!

Με το Metro: 4’ με τα πόδια.

Η Γκαλερί, βρίσκεται δίπλα, στο σταθμό μετρό Ελληνικό. Απέχει 4’ ακριβώς, με τα πόδια από την έξοδο του σταθμού. Βρίσκεται  στα δεξιά σας, όπως βγαίνετε από τον σταθμό μετρό Ελληνικό.

Με το λεωφορείο: 2’- 4’ με τα πόδια.

Η Γκαλερί, βρίσκεται στην συμβολή των Λεωφόρων Βουγιαγμένης και Ιασωνίδου, στο ύψος του Μετρό Ελληνικού. Από το σημείο περνούν πολλά λεωφορεία και η στάση απέχει 2’- 4’ με τα πόδια από την Γκαλερί.

Με αυτοκίνητο

Για όσους διαθέτουν αυτοκίνητο, υπάρχουν αρκετές επιλογές στάθμευσης, είτε ελεύθερης στους γύρω δρόμους ή στο δημοτικό πάρκινγκ χωρίς χρέωση, είτε επί πληρωμή, σε οργανωμένους χώρους στάθμευσης.

Για περισότερες πληροφορίες και ξενάγηση στο χώρο, παρακαλώ επικοινωνήσετε με τη Γκαλερί στο τηλέφωνο (+30 6955-693.001)