Μουσικές συναντήσεις!

Το Dakota Events-Restaurant, αγαπά τη μουσική και τους καλλιτέχνες. Εκτιμά εξίσου τους επαγγελματίες μουσικούς και τραγουδιστές, όσο και τους ερασιτέχνες.

Η μουσική είναι ένα ταξίδι και οι άνθρωποι που αφήνουν το πάθος τους να τους οδηγήσει και να γίνουν μέλη χορωδιών και μουσικών συνόλων, θα βρουν στο Dakota Events-Restaurant, ένα χώρο που χαίρεται να τους φιλοξενεί και να τους χειροκροτεί!

Το Dakota Events-Restaurant, διαθέτει αίθουσες, με εξαιρετική ακουστική, στις οποίες διοργανώνονται Μουσικές συναντήσεις από Χορωδίες και Συλλόγους.

Η αίθουσα που συνήθως προτιμούν διαθέτει πλήρη χώρο για την Ορχήστρα και τα μέλη της και επίσης διαθέτει τα απαραίτητα μουσικά όργανα για την εκδήλωση. Βέβαια, κάθε σύλλογος ή χορωδία, προτιμά να τον συντροφεύουν οι δικές του ξεχωριστές νότες, οπότε μπορείτε να φέρετε και τα δικά σας μουσικά όργανα. Επίσης, μπορείτε να κάνετε την πρόβα που συνήθως απαιτείται, πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση.

Κονσέρτα με 2 πιάνα!

Το Dakota Events-Restaurant, έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μουσικά κονσέρτα για δύο, στο πιάνο. Εκτός από το διάσημο λευκό Rathke πιάνο με ουρά του Rachmaninoff, έχει στην κατοχή του και ένα μαύρο πιάνο με ουρά, τα οποία περιμένουν το επόμενο ρεσιτάλ!

Η χωρητικότητα της αίθουσας Pianos Hall, φθάνει με άνεση τα 130 άτομα, αναλόγως και της διαρρύθμισης που επιθυμείτε. Παρέχεται επίσης ο εξοπλισμός για την άρτια διοργάνωση της κάθε εκδήλωσης, όπως ηχητικά μηχανήματα, μικρόφωνα, αναλόγια, κ.α.

Πολυτελείς αίθουσες με εύκολη πρόσβαση!

Όλες οι αίθουσες του Dakota Events-Restaurant, διαθέτουν συστήματα κλιματισμού, εξαερισμού και Wi-Fi. Διαθέτουν επίσης εντυπωσιακά φωτιστικά εφέ για ξεχωριστή ατμόσφαιρα και ηχητικό εξοπλισμό, χωρίς καμία χρέωση.

Η είσοδος των επισκεπτών, δεν έχει σκαλοπάτια. Το Dakota Events-Restaurant, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ασφάλεια και την άνεση των επισκεπτών, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Οι αναγκαίοι βοηθητικοί χώροι αποπνέουν πολυτέλεια & αισθητική. Διατίθεται οργανωμένος εξωτερικός χώρος για καπνιστές, σε κήπο.Είμαστε στη διάθεσή σας και θα χαρούμε να φιλοξενήσουμε τη μουσική σας εκδήλωση στον χώρο μας.

Τέλεια επιλογή για Συλλόγους και Χορωδίες, καθώς απέχει 4’ λεπτά με τα πόδια, από τον σταθμό μετρό Ελληνικό. Για περισσότερες πληροφορίες και ξενάγηση στο χώρο, παρακαλώ καλέστε μας, Dakota Events-Restaurant: 6955-693.001.