Συγκροτήματα και Καλλιτέχνες.

Στο Dakota Events-Restaurant, οι μουσικές μπάντες, τα συγκροτήματα και οι καλλιτέχνες, βρίσκουν έναν φιλικό χώρο για να ξεδιπλώσουν τις μουσικές ανησυχίες τους και να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους στο κοινό.

Το Dakota Events-Restaurant, διαθέτει αίθουσες, στις οποίες φιλοξενούνται συχνά μουσικές εκδηλώσεις συγκροτημάτων, καθώς είναι εύκολη και γρήγορη η πρόσβαση, τόσο στο χώρο όσο και στην περιοχή. Απέχει 4′ λεπτά ακριβώς με τα πόδια από τον σταθμό μετρό Ελληνικό. Στο Dakota Events-Restaurant, θα βρείτε ολοκληρωμένο χώρο με μουσικά όργανα για το συγκρότημα και τα μέλη του, όπως πιάνα, ντραμς, και κιθάρες. Επίσης παρέχονται μηχανήματα ήχου και μικρόφωνα και υπάρχει επίσης η δυνατότητα οπτικοακουστικής κάλυψης.

Βραδιές Jazz και όχι μόνο!

Εάν θέλετε μία καταπληκτική αίθουσα για να φιλοξενήσει το ταλέντο και την αγάπη σας για τη μουσική και τους ήχους, τότε έχουμε μία πρόταση που πιστεύουμε αξίζει της προσοχής σας!

Έχουμε την τιμή να βρίσκεται στην κατοχή μας, ένα από τα δεκάξι (16) πιάνα Rathke που κατασκευάστηκαν, και το ένα εξ’ αυτών ανήκε στον διάσημο πιανίστα, συνθέτη και μαέστρο Sergei Rachmaninoff. Το συγκεκριμένο πιάνο, είναι λευκό με ουρά, είναι αριθμημένο και φτιάχτηκε μεταξύ των ετών 1868 και 1892, στην πόλη Tartu της Εσθονίας, από το εργοστάσιο πιάνων Rathke.

Οι καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα, έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα υπέροχα πιάνα με ουρά του Dakota Events-Restaurant στις εκδηλώσεις τους. Επίσης μπορούν να κάνουν τις πρόβες που χρειάζονται στην αίθουσα, πριν την μουσική τους εκδήλωση και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στα πλήκτρα τους! Με τη συνοδεία σαξόφωνου, τρομπέτας και κιθάρας, οι μουσικές σας θα βρουν έναν χώρο μοναδικό.

Για πιο εντυπωσιακή παρουσία, προτείνουμε να γίνει χρήση των ειδικών χρωματικών φωτιστικών εφέ που διαθέτει ο χώρος, και προσφέρονται χωρίς χρέωση για την ολοκλήρωση των εμφανίσεων.

Πολυτελείς αίθουσες με εύκολη πρόσβαση!

Η χωρητικότητα της αίθουσας Pianos Hall, φθάνει με άνεση τα 130 άτομα, αναλόγως και της επιθυμητής διαρρύθμισης. Διαθέτει τα απαραίτητα συστήματα κλιματισμού, εξαερισμού και Wi-Fi. Παρέχουν επίσης εντυπωσιακά φωτιστικά εφέ για ξεχωριστή ατμόσφαιρα καθώς και ηχητικό εξοπλισμό, χωρίς καμία χρέωση. Οι αναγκαίοι βοηθητικοί χώροι αποπνέουν πολυτέλεια & αισθητική.

Η πρόσβαση στον χώρο είναι εύκολη, χωρίς σκαλοπάτια, κατάλληλη για κοινό. Αυτό την καθιστά ιδανικό χώρο εκδηλώσεων. Υπάρχει επίσης οργανωμένος εξωτερικός χώρος καπνιστών και ελεύθερη πρόσβαση στο internet.

Τέλεια επιλογή για μουσικές εκδηλώσεις, καθώς απέχει 4’ λεπτά με τα πόδια, από το σταθμό μετρό Ελληνικό. Για πληροφορίες & ξενάγηση στους χώρους, καλέστε την ομάδα του Dakota Events-Restaurant: Μ 6955-693.001