Το Dakota Events-Restaurant, διαθέτει αίθουσες κατάλληλες για τη διοργάνωση Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και χορευτικών επιδείξεων παιδικών σχολών, με παρουσία κοινού.

Φωτιστικά εφέ, με διάφορα χρώματα, τόσο στο πάτωμα όσο και στο ταβάνι, δημιουργούν εορταστική ατμόσφαιρα και προσφέρονται χωρίς χρέωση.

Η πολυτέλεια των χώρων, η άνεση των νεαρών χορευτών και του κοινού τους, η απρόσκοπτη χωρίς εμπόδια πρόσβαση, για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, καθιστούν τις αίθουσες του Dakota Events-Restaurant ιδανικές για εκδηλώσεις.

Οι αίθουσές μας διαθέτουν, ολοκληρωμένο σύστημα κλιματισμού και εξαερισμού, ελεύθερη πρόσβαση στο internet και όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται για μία επιτυχημένη διοργάνωση.

Επίσης έχουμε χώρους τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προετοιμασία παιδιών και δασκάλων.

Το Dakota Events-Restaurant, απέχει ακριβώς 4’ λεπτά με τα πόδια, από τον σταθμό Μετρό του Ελληνικού. Αυτό βοηθά στις μετακινήσεις όλων, καθώς είναι εύκολα και γρήγορα προσβάσιμο, με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία.  Βρίσκεται στη συμβολή Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου, στο ύψος του Μετρό Ελληνικού. Δίπλα ακριβώς από τον Πολυχώρο, υπάρχει παρκινγκ 250 θέσεων, χωρίς χρέωση. Διαθέτει επίσης εξωτερικό χώρο για καπνιστές και ελεύθερη πρόσβαση στο internet.

Για περισσότερες πληροφορίες και ξενάγηση στο χώρο, παρακαλώ καλέστε μας, Dakota Events-Restaurant Team: Μ 695-569.3001